• susanna

Kaikki treenit tauolle...

TÄRKEÄ TIEDOTE HARRASTAJILLE SEKÄ JUNIOREIDEN VANHEMMILLE!!!!

Seuramme hallitus ja vastuuohjaajat yhdessä ovat tulleet tulokseen, että aloitamme aikaisen joulutauon salossa olevan Korona tilanteen vuoksi.

JOULUTAUKO ALOITETAAN HETI ja se kestää aina Su 10.1.2021 asti.


Tiedotamme asiasta mikäli joudumme tilanteen vuoksi pidentämään joulutaukoamme.

Olemme päätyneet tähän ratkaisuun, jotta yhteisvastuullisesti annamme oman panoksemme koronan hillitsemiseksi. Nyt salossa tavattu useita altistumisia jo kouluissa, työpaikoilla kuin kaikenikäisten harrastetoiminnassa, josta johtuen me emme halua ottaa riskiä, että edistäisimme koronan leviämistä. Haluamme ennemminkin olla yhtenä vaikuttajana, jotta tilanne saataisiin hallintaan ja sitä myötä, joskus päästäisiin normaaliin toimintaan takaisin. Toivottavasti tilanne tulee paremmaksi pian. Siihen asti kaikille mukavia kotitreenejä ja koitetaan kaikki pysyä terveenä .

HAUSKAA JA ILOISTA JOULUA KAIKILLE TILANTEESTA HUOLIMATTA SEKÄ TURVALLISTA UUTTA VUOTTA.

Nähdään taas ensivuonna.


- Salon Zanshinkan ry hallitus ja ohjaajat -

31 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Kesätauko 23.6-31.7

Pidetään kesätaukoa treeneissä 23.6-31.7 treenit jatkuu aikataulun mukaan 2.8 -Christa-

TÄRKEÄÄ INFOA!!!

TREENIT TAUOLLE 21.5 ASTI Haluamme omalta osaltamme reagoida Salon alueen pahentuneeseen korona tilanteeseen ja noudatamme salon kaupungin sisäliikuntapaikkojen linjaa ja laitamme treenit tauolle 21.

TREENIT JATKUU!!!

Hei, Korona rajoituksiin on saatu helpotusta ja Iloksemme voimme aloittaa treenit taas junnujen osalta. TREENIT ALKAVAT 29.4 TORSTAINA Aikataulut säilyvät ennallaan. Junioreiden ei tarvitse käyttää