top of page
Juniori jujutsu ryhmä

HAUSKA

JUNIORITOIMINTA

Junioritoiminta on seurassamme erittäin aktiivista. Junioriryhmä treenaa kaksi kertaa viikossa. Tämän lisäksi esimerkiksi kilpailemaan haluaville järjestetään ylimääräisiä kisatreenejä joiden ajankohdasta vastuuvalmentaja informoi erikseen whats app ryhmässä kaikille halukkaille. 

Junioreille järjestetään vuosittain kansalliset SM-kipailut ja Hokutoryu leiri, jossa tavataan muiden seurojen harrastajia ja vietetään hauskaa aikaa ju-jutsun merkeissä. Leireistä ohjaajat informoivat aina hyvissä ajoin ja pyrimme järjestämään kimppakuljetuksia aktiivisten huoltajien avulla.

Ohjaajamme lähtevät myös juniorileireille huolehtimaan junnuista.

Pojat jujutsu treeneissä

Omat leirit

Salon Zanshinkan järjestää leirejä myös omalla salilla ja tästä onkin hyvä aloittaa jolloin suurempiin tapahtumiin lähteminen on helpompaa. Omat leirit järjestetään yleensä kesällä ja talvella. Leirit ovat kaksipäiväiset ja yöpyminen tapahtuu myös salilla omien tuttujen ohjaajien kanssa. Toisinaan porukan pienimmät haluavat osallistua mutta lähtevät illalla kotiin nukkumaan.

 

Leirit ovat erittäin tykättyjä. Leiriviikonloppu koostuu harjoittelusta, pelailusta, kisailusta, uimisesta, leffareissusta jne. Ohjaajamme pyrkivät keksimään leireille aina uutta mukavaa ja mielekästä tekemistä harjoittelun oheen. Olemme mm varanneet leffateatterin kokonaan leiriporukkaa varten ja lähteneet mökille pelailemaan lentopalloa, grillailemaan ja saunomaan. Leirin yleensä kruunaa oman makuupaikan rakentelu tatamille ja leffan katselu makuupussista :)

Pojat ohjaajan ohjattavana

Huomioimme erityislapset

Olemme saaneet palautetta erityislasten perheistä, että aloitettuaan lajin esimerkiksi vilkkaat lapset ovat nopeasti muuttuneet "koostuneemmiksi" kun ovat alkaneet käydä treeneissä jossa on tarkat käyttäytymismallit ja säännöt. Kurista ei jousteta vaikka se toki toteutetaan yksilöllisesti lapsen kehitystaso huomioiden. 

Iloinen junnuryhmä
bottom of page