Defendo shortsipukuiset henkilöt

JYRKI SAARIO

DEFENDO

Jyrki Saario Defendo on erittäin tehokas ja helposti omaksuttava itsepuolustusmenetelmä. Lajin tekniikat vastaavat yleisimpiin uhka- ja väkivaltatilanteisiin. Harjoittelu on tehokasta ja monipuolista ja kehittää niin fyysisiä kuin henkisiä ominaisuuksia. Defendo sopii kaikille! Et tarvitse minkäänlaista kamppailulajitaustaa aloittaaksesi. 

Laji on Jyrki Saarion kehittämä ja sitä harrastetaan laajasti ympäri maailmaa. Kotisalilla treenaamisen lisäksi lajin rikkaus on kansainväliset leirit Suomessa ja ulkomaillakin ja näihin seurasta usein lähdetäänkin porukalla aktiivisesti mukaan. 

Defendossa on oma tasojärjestelmä jossa voit edetä omaan tahtiisi. Tasojen suorittaminen antaa treenaamiseen monille uutta intoa ja tasokoetilaisuus on mahdollisuus päästä testaamaan taitojaan mutta eteneminen tasoissa ei ole harrastajalle välttämätöntä.

Varusteita et aluksi tarvitse mutta omat nyrkkeilyhanskat ja säärisuojat on hyvä hankkia nopsasti kun innostus on syntynyt. Treeniasuna toimii shortsit ja t-paita.

Saario Academy sivuilla kattavasti lajista, seuroista ja ohjaajista kansainvälisesti.

Jyrki Saario Defendo merkki

© Salon Zanshinkan ry, Powered by Koolle Oy

Raitalankatu 7

24260 Salo

sportcenterotava@gmail.com

  • Facebook
  • Instagram
Ota yhteyttä