• susanna

Juniorileiri2020

Päivitetty: 13. syys 2020

Juniorileiri onnekkaasti päätökseen. Yleensä junnuleiri vietetään salillamme kahdesti vuodessa mutta nyt tämä jäikin vuoden ainoaksi. Hauskaa oli kaikilla lauantaiaamusta sunnuntai iltapäivään. Me treenattiin paljon, syötiin hyvin: kiitos ohjaaja Kyöstille jotka saikin lapsilta uuden lempinimen (ensin master chef, sittemmin:) "Master Chöpi". Lauantain treeneistä vastasi leirin pääohjaaja Sensei Teresa Pentikäinen 4. dan Helsingistä.
Lauantaina treenien jälkeen pesut ja pulikoinnit uimahallissa teki hyvää rasittuneille lihaksille. Uimareissun jälkeen vanhemmat ja ylemmät junnut keksivät meille omasta aloitteestaan valtavan hauskan pantomiimiarvaus pelin. Kiitos Matias, Selma, Kerdo ja Verneri!! Siihen perään grilliruokaa ja vähän mässyjä niin osalla uni tulikin jo ennen leffan lopputekstejä. Ohjaajat pysyivät poikkeuksellisesti hereillä kaikki koko elokuvan!


Sunnuntaiaamun kruunasi yhden junnun herätyskellon soitto klo 7... Valvoimme kuitenkin hiukan myöhempään kuin kouluaamuisin niin monelle olisi uni vielä maistunut :) Mutta kunnon aamiainen ja vielä parit treenit jaksettiin kunnialla. Aivan pienimmätkin jaksoivat koko viikonlopun niin hienosti, että ohjaajat olivat vielä normaaliakin ylpeämpiä. Muutoinkin tekeminen ja ylipäänsä käyttäytyminen on tällä porukalla on upeaa: meillä ei kiusata, kaikki otetaan mukaan. Junnut auttaa toisiaan ja osaavat sanoa sanat "kiitos" ja "anteeksi"


Ylpeydellä, ja seuraavaa leiriä odottaen

Ohjaajat Christa, Köpi ja Susanna

Videon leiristä näet täältä
94 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Kesätauko 23.6-31.7

Pidetään kesätaukoa treeneissä 23.6-31.7 treenit jatkuu aikataulun mukaan 2.8 -Christa-

TÄRKEÄÄ INFOA!!!

TREENIT TAUOLLE 21.5 ASTI Haluamme omalta osaltamme reagoida Salon alueen pahentuneeseen korona tilanteeseen ja noudatamme salon kaupungin sisäliikuntapaikkojen linjaa ja laitamme treenit tauolle 21.

TREENIT JATKUU!!!

Hei, Korona rajoituksiin on saatu helpotusta ja Iloksemme voimme aloittaa treenit taas junnujen osalta. TREENIT ALKAVAT 29.4 TORSTAINA Aikataulut säilyvät ennallaan. Junioreiden ei tarvitse käyttää