• susanna

Juniorileiri2020

Päivitetty: 13. syys 2020

Juniorileiri onnekkaasti päätökseen. Yleensä junnuleiri vietetään salillamme kahdesti vuodessa mutta nyt tämä jäikin vuoden ainoaksi. Hauskaa oli kaikilla lauantaiaamusta sunnuntai iltapäivään. Me treenattiin paljon, syötiin hyvin: kiitos ohjaaja Kyöstille jotka saikin lapsilta uuden lempinimen (ensin master chef, sittemmin:) "Master Chöpi". Lauantain treeneistä vastasi leirin pääohjaaja Sensei Teresa Pentikäinen 4. dan Helsingistä.
Lauantaina treenien jälkeen pesut ja pulikoinnit uimahallissa teki hyvää rasittuneille lihaksille. Uimareissun jälkeen vanhemmat ja ylemmät junnut keksivät meille omasta aloitteestaan valtavan hauskan pantomiimiarvaus pelin. Kiitos Matias, Selma, Kerdo ja Verneri!! Siihen perään grilliruokaa ja vähän mässyjä niin osalla uni tulikin jo ennen leffan lopputekstejä. Ohjaajat pysyivät poikkeuksellisesti hereillä kaikki koko elokuvan!


Sunnuntaiaamun kruunasi yhden junnun herätyskellon soitto klo 7... Valvoimme kuitenkin hiukan myöhempään kuin kouluaamuisin niin monelle olisi uni vielä maistunut :) Mutta kunnon aamiainen ja vielä parit treenit jaksettiin kunnialla. Aivan pienimmätkin jaksoivat koko viikonlopun niin hienosti, että ohjaajat olivat vielä normaaliakin ylpeämpiä. Muutoinkin tekeminen ja ylipäänsä käyttäytyminen on tällä porukalla on upeaa: meillä ei kiusata, kaikki otetaan mukaan. Junnut auttaa toisiaan ja osaavat sanoa sanat "kiitos" ja "anteeksi"


Ylpeydellä, ja seuraavaa leiriä odottaen

Ohjaajat Christa, Köpi ja Susanna

Videon leiristä näet täältä
94 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Kaikki treenit tauolle...

TÄRKEÄ TIEDOTE HARRASTAJILLE SEKÄ JUNIOREIDEN VANHEMMILLE!!!! Seuramme hallitus ja vastuuohjaajat yhdessä ovat tulleet tulokseen, että aloitamme aikaisen joulutauon salossa olevan Korona tilanteen vuo

Uusien kurssien aloitusaika siirtyy

Tämän hetken suositusten puitteissa uusia kursseja ei voida vielä aloittaa. Ilmoitamme välittömästi kun aloittaminen on mahdollista. Voit kuitenkin jo ilmoittautua ja varata paikkasi kurssilta niin ot

© Salon Zanshinkan ry, Powered by Koolle Oy

Raitalankatu 7

24260 Salo

sportcenterotava@gmail.com

  • Facebook
  • Instagram
Ota yhteyttä