• susanna

!!! Aikataulumuutos !!!

Sähköpostiin on lähetetty allaoleva tiedote koskien harjoitusaikamuutoksia. Jos et ole saanut sitä niin laitathan viestiä Susannalle sportcenterotava@gmail.com.





Tiedote harrastajille ja heidän vanhemmilleen!!

Eletään erikoisia aikoja ja covid-19 aiheuttaa tarpeen toimille, jotta voidaan treenata turvallisesti. Tavoitteemme on pitää ryhmät pienempinä voidaksemme pitää opetuksen laadukkaana ja mahdumme saliin paremmin.

Tästä johtuen muokkasimme aikatauluja maanantain ja torstain treenien osalta.

Muutokset astuvat voimaan heti!

Maanantai:

Klo 16:45-17:45 Kirput

klo 18:00-19:15 valkoiset ja keltaiset junnut

klo 19:30-20:45 Oranssit ja ylemmät junnut

Tiistai, kuten aiemmin

Klo 17.30 Hokutoryu, aikuiset ja nuoret

Klo 19.15 Defendo

Torstai:

klo 16:45-18:00 valkoiset ja keltaiset junnut

klo 18:15-19:30 oranssit ja ylemmät junnut

klo 19:45-21:00 aikuiset kaikki

Suurin muutos tulee kirpuille joiden treenipäivä muuttuu.

Toivomme ymmärrystä asiaan, ja pahoittelemme kun joudutte muuttamaan perheen aikatauluja. Toivomme että muutoksista ei koituisi kenellekkään ylivoimaista haittaa.

Muistetaan tulla treeneihin vain terveenä. Mikäli sinulla on vähäisiäkin flunssan oireita, epätyypillistä päänsärkyä tms poikkeavaa tai olet altistunut koronalle, on treenaminen laitettava tauolle. Myöskin ulkomaille suuntautuvien reissujen jälkeen salille olet tervetullut vasta 10 omaehtoisen karanteenipäivän jälkeen.

Pestään kädet ennen ja jäkeen treenien ja pestään varpaat ennen treenejä.

Salilla liikutaan sisätossuilla tai laitetaan pesun jälkeen sukat jalkaan mitkä otetaan vasta tatamin reunalla pois jalasta , näin ei tatamille mene jalkojen mukana hiekkaa.Pidetään kynnet lyhyinä. Pyydämme myös välttämään turhaa oleskelua salilla, jotta voimme välttää ruuhkan syntymistä salitiloihin. Jos mahdollista niin lapsen voi tuoda salille puku valmiiksi päälle puettuna.

Hyvää syksyä kaikille, pysytään terveinä!

Terveisin

Salon Zanshinkan hallitus

52 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Kaikki treenit tauolle...

TÄRKEÄ TIEDOTE HARRASTAJILLE SEKÄ JUNIOREIDEN VANHEMMILLE!!!! Seuramme hallitus ja vastuuohjaajat yhdessä ovat tulleet tulokseen, että aloitamme aikaisen joulutauon salossa olevan Korona tilanteen vuo

Uusien kurssien aloitusaika siirtyy

Tämän hetken suositusten puitteissa uusia kursseja ei voida vielä aloittaa. Ilmoitamme välittömästi kun aloittaminen on mahdollista. Voit kuitenkin jo ilmoittautua ja varata paikkasi kurssilta niin ot

© Salon Zanshinkan ry, Powered by Koolle Oy

Raitalankatu 7

24260 Salo

sportcenterotava@gmail.com

  • Facebook
  • Instagram
Ota yhteyttä