Jujutsu junnuryhmä ja ohjaajat kasassa

NÄIN

ALOITAT

Olet tervetullut seuraamme!

Aloitamme uudet peruskurssit lajeissamme kahdesti vuodessa. Seuraavat peruskurssit alkavat helmikuussa 2021. Pääset tutustumaan haluamaasi lajiin kahden tutustumiskerran ajan ja uskomme, että kiinnostuksesi vahvistuu näiden aikana. 

Jos olet jo aloittanut lajin harrastamisen muualla ja haluat siirtyä seuraamme ei sinun tarvitse odottaa seuraavaan kurssin aloitukseen. Ota tuossa tapauksessa yhteyttä ja sovitaan milloin aloitat. Myöskin kirput ryhmään otetaan mukaan uusia harrastajia ympäri vuoden.

Useiten kysytty kysymys aikuisilla aloittaessa on, että "olenko liian vanha aloittamaan" ja vastaus on yksinkertaisesti "nyt olet hyvän ikäinen aloittamaan" :)

Seurassamme on harrastajia 3 vuotiaasta yli 60 vuotiaaseen. Jokainen harjoittelee omalla tasollaan ja omia tavoitteitaan kohti. Jos tavoitteesi on kunnonkohotus, itsepuolustustaidot, hauska harrastaminen hyvässä porukassa, painonpudotus tai kamppailutaitojen oppiminen ei ikä ole mikään este. Jos taas tavoitteesi on olla maailman paras jossakin kamppailulajissa olisi hyvä olla alle 20v. 

Kurssit alkavat keväällä 2021 viikolla 5, eli  aivan helmikuun alussa. Seuraamme tarkkaan covid-tilanteen kehittymistä ja tarvittaessa kurssien alkamisaika muuttuu. Aloitamme vain jos se on silloisen tilanteen puolesta turvallista. Voit kuitenkin jo nyt alustavasti varata paikkasi kurssilta ( sportcenterotava@gmail.com ) ja tällöin pidämme sinut ajantasalla suunnitelmien muuttuessa. Blokista löydät tarkemmin eri ryhmien ajankohdat infotilaisuuteen ja ensimmäiseen treeniin. 

Uutena harrastajana  mukaan tarvitset sisäliikuntavarusteet: verkkarit/shortsit, t-paita, pyyhe ja juomapullo. Seurassamme harrastavalla ei saa olla rikollista taustaa. Seura ei vakuuta treenaria vaan tämä tulee jokaisen huolehtia itse.

Ennen aloittamista saat täyttää jäsentietolomakkeen, jonka saat tullessasi salilla. Lomake on myös tulostettavissa tästä.

Aloita harrastus keväällä 2021

© Salon Zanshinkan ry, Powered by Koolle Oy

Raitalankatu 7

24260 Salo

sportcenterotava@gmail.com

  • Facebook
  • Instagram
Ota yhteyttä