Jujutsu junnuryhmä ja ohjaajat kasassa

NÄIN

ALOITAT

Olet tervetullut seuraamme!

Aloitamme uudet peruskurssit lajeissamme kahdesti vuodessa. Seuraavat peruskurssit alkavat elokuussa 2020. Pääset tutustumaan haluamaasi lajiin kahden tutustumiskerran ajan ja uskomme, että kiinnostuksesi vahvistuu näiden aikana. 

Laita sähköpostia sportcenterotava(at)gmail.com tai ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella. Pääset mukaan saapumalla salillemme allaolevan aikataulun mukaisesti ja tuolloin lyhyen infon jälkeen saat osallistua ensimmäisiin harjoituksiin ja kokeilla itse onko tämä juttu sinulle! Jos aika ei sovi niin laita viestiä ja sovitaan toinen ajankohta.

Useiten kysytty kysymys aikuisilla aloittaessa on, että "olenko liian vanha aloittamaan" ja vastaus on yksinkertaisesti "nyt olet hyvän ikäinen aloittamaan" :)

Seurassamme on harrastajia 3 vuotiaasta yli 60 vuotiaaseen. Jokainen harjoittelee omalla tasollaan ja omia tavoitteitaan kohti. Jos tavoitteesi on kunnonkohotus, itsepuolustustaidot, hauska harrastaminen hyvässä porukassa, painonpudotus tai kamppailutaitojen oppiminen ei ikä ole mikään este. Jos taas tavoitteesi on olla maailman paras jossakin kamppailulajissa olisi hyvä olla alle 20v. 

Juniorijujutsu (7-14v) maanantaina 17.8.

info klo 16.30 ja treenit klo  17-18.15

Kirppujutsu (4-6v) torstaina 20.8.

info klo 16.30 ja treenit klo 17-18.00

Hokutoryu Jujutsu aikuiset ja nuoret tiistaina 18.8.

info klo 17.00 ja treenit 17.30-19.00

Defendo (yli 15v) tiistaina 18.8.

info klo 18.45 ja treenit 19.15-20.45

Jos olet epävarma missä ryhmässä junnusi olisi hyvä aloittaa, laita viestiä niin vastuuohjaaja miettii asian kanssasi.

Mukaan tarvitset sisäliikuntavarusteet: verkkarit/shortsit, t-paita, pyyhe ja juomapullo. Seurassamme harrastavalla ei saa olla rikollista taustaa. Seura ei vakuuta treenaria vaan tämä tulee jokaisen huolehtia itse.

Ennen aloittamista saat täyttää jäsentietolomakkeen, jonka saat tullessasi salilla. Lomake on myös tulostettavissa tästä.

Aloita harrastus syyskaudella 2020

© Salon Zanshinkan ry, Powered by Koolle Oy

Raitalankatu 7

24260 Salo

sportcenterotava@gmail.com

  • Facebook
  • Instagram
Ota yhteyttä