top of page
Jujutsu junnuryhmä ja ohjaajat kasassa

NÄIN

ALOITAT

Olet tervetullut seuraamme!

Aloitamme uudet peruskurssit lajeissamme kahdesti vuodessa. Pääset tutustumaan haluamaasi lajiin kahden tutustumiskerran ajan ja uskomme, että kiinnostuksesi vahvistuu näiden aikana.

Jos olet jo aloittanut lajin harrastamisen muualla ja haluat siirtyä seuraamme ei sinun tarvitse odottaa seuraavaan kurssin aloitukseen. Ota tuossa tapauksessa yhteyttä ja sovitaan milloin aloitat.

Useiten kysytty kysymys aikuisilla aloittaessa on, että "olenko liian vanha aloittamaan" ja vastaus on yksinkertaisesti "nyt olet hyvän ikäinen aloittamaan" :)

Seurassamme on harrastajia 4 vuotiaasta yli 60 vuotiaaseen. Jokainen harjoittelee omalla tasollaan ja omia tavoitteitaan kohti. Jos tavoitteesi on kunnonkohotus, itsepuolustustaidot, hauska harrastaminen hyvässä porukassa, painonpudotus tai kamppailutaitojen oppiminen ei ikä ole mikään este. Jos taas tavoitteesi on olla maailman paras jossakin kamppailulajissa olisi hyvä olla alle 20v.

Aloita harrastus

Tiedotamme kurssien alkamisajankohdista näillä verkkosivuilla sekä Facebookissa. 

 

Uutena harrastajana  mukaan tarvitset sisäliikuntavarusteet: verkkarit/shortsit, t-paita, pyyhe ja juomapullo. Seurassamme harrastavalla ei saa olla rikollista taustaa. Seura ei vakuuta harrastajaa vaan tämä tulee jokaisen huolehtia itse.

 

Peruskurssin hinta on 50 €. Ju-jutsun harrastajien on myös ostettava karateliiton lisenssi osoitteesta suomisport.fi.

 

Ennen aloittamista saat täyttää jäsentietolomakkeen, jonka saat tullessasi salille. Lomake on myös tulostettavissa tästä.

bottom of page