top of page
Jujutsu junnuryhmä ja ohjaajat kasassa

NÄIN

ALOITAT

Olet tervetullut seuraamme!

Aloitamme uudet peruskurssit lajeissamme kahdesti vuodessa. Pääset tutustumaan haluamaasi lajiin kahden tutustumiskerran ajan ja uskomme, että kiinnostuksesi vahvistuu näiden aikana.

Jos olet jo aloittanut lajin harrastamisen muualla ja haluat siirtyä seuraamme ei sinun tarvitse odottaa seuraavaan kurssin aloitukseen. Ota tuossa tapauksessa yhteyttä ja sovitaan milloin aloitat. Myöskin kirput ryhmään otetaan mukaan uusia harrastajia ympäri vuoden.

Useiten kysytty kysymys aikuisilla aloittaessa on, että "olenko liian vanha aloittamaan" ja vastaus on yksinkertaisesti "nyt olet hyvän ikäinen aloittamaan" :)

Seurassamme on harrastajia 3 vuotiaasta yli 60 vuotiaaseen. Jokainen harjoittelee omalla tasollaan ja omia tavoitteitaan kohti. Jos tavoitteesi on kunnonkohotus, itsepuolustustaidot, hauska harrastaminen hyvässä porukassa, painonpudotus tai kamppailutaitojen oppiminen ei ikä ole mikään este. Jos taas tavoitteesi on olla maailman paras jossakin kamppailulajissa olisi hyvä olla alle 20v.

Aloitamme uudet kurssit alkuvuodesta. Tiedotamme kurssien alkamisajankohdan pikapuoliin. Seuraamme tarkasti kuitenkin tilanteen kehittymistä ja tarvittaessa siirrämme kurssien aloitusajankohtia jos tilanne edelleen heikkenee. Aikuisryhmissä treenaamme pienellä porukalla ja kaikkien ryhmien kohdalla toki mahdollisimman terveysturvallisesti. Kurssinaloituspäivänä pidämme aluksi 15 minuutin infon ja sitten siirrytään treenaamaan!

 

Uutena harrastajana  mukaan tarvitset sisäliikuntavarusteet: verkkarit/shortsit, t-paita, pyyhe ja juomapullo. Seurassamme harrastavalla ei saa olla rikollista taustaa. Seura ei vakuuta treenaria vaan tämä tulee jokaisen huolehtia itse.

Peruskurssin hinta on 100€. Ju-jutsun harrastajien on myös ostettava liiton lisenssi osoitteesta suomisport.fi. Harrastajien lisenssin hinta tällä hetkellä on 5€ kausi

Ennen aloittamista saat täyttää jäsentietolomakkeen, jonka saat tullessasi salilla. Lomake on myös tulostettavissa tästä.

Aloita harrastus 2022

bottom of page