top of page
  • pinjakara

Salon Zanshinkan ry Jäsenkirje 07/2020

Päivitetty: 21. heinäk. 2020


Viimeinkin uskaltaudumme julkaisemaan infoa loppuvuodelle. Toki jos tilanne muuttuu uudelleen Covidin osalta haastavammaksi, on seuran hallituksen mietittävä kauden kulku uudelleen. Mutta sitähän me ei nyt jäädä odottelemaan


  • Kausi alkaa jo ihan pian, 3.8. ja syksy treenataan samalla aikataululla kuin keväällä. Uusia harrastajia otamme vastaan 18.8. alkavalla viikolla mutta keväällä peruskurssin aloittaneet ovat toki tervetulleita heti kauden aluksi.


  • Uudet kotisivut on avattu!! www.sportcenterotava.fi tulee jatkossa kaikki informaatio. Seuraa kuitenkin edelleen myös fb ja instatilejä ;)


Uusille sivuille perustetaan myös ”varustepörssi” jonne voit pistää myyntiin pieneksi tai tarpeettomaksi jääneet puvut ja miksei myös muita varusteita. Voit ilmoittaa myytäväsi sportcenterotava@gmail.com ja ne julkaistaan sivuilla. Huomioithan, ettei seura kuitenkaan hoida myyntityötä vaan mukaan asianmukaiset yhteystiedot. Uusia pukuja saa tuttuun tapaan tilattua Christan kautta.


  • Seuran taloudellinen tilanne kärsi myös kevään tilanteesta. Saimme kuitenkin uskomattoman hienon ”nimettömän” lahjoituksen joka auttaa asiaa hiukan. Koska uskomme, että tilanne on monelle perheellekin hankala niin tulemme kaikesta huolimatta antamaan kevätkauden maksaneille pienen huojennuksen syyskauden maksusta. Tästä saat lisätietoa laskun lähetyksen yhteydessä.


  • Junnuleiri on monelle niin tärkeä, että haluamme sellaisen nyt järjestää jo alkusyksystä koska keväinen peruuntui. Leiristä löydät pikapuoliin lisää tietoa kotisivujen ”ajankohtaista” lehdeltä.

  • Syyskausi tärähtää kunnolla käyntiin myös ulkopuolisten ohjaajien toimesta. Olethan huomannut aikuisille tarkoitetun Sampo Pänttäjän pystyotteluseminaarin! Paljon hyvää treeniä ja tekniikoita jotka sopivat kaikkeen pystyotteluun ja tukee näin meidän molempien lajien harrastajia. Lue lisää ”ajankohtaista” sivulta tai FB.


Junnuille myös leirin lisäksi tiedossa muuta, hiukan erilaista ja jännää!! Siitä lisää myöhemmin!


  • Hygieniaan tulemme kiinnittämään entistä enemmän huomiota. Salietikettiinkin jo kuuluu, että treenaamaan tullaan puhtaana. Jalat pestään ennen tatamille menoa ja salin muissa tiloissa liikutaan sisäjalkineilla. Tämä ohjeistus on nyt jostain syystä päässyt monilta unohtumaan ja ohjaajamme tulevat asiasta jatkossa paremmin muistuttamaan. Eli viimeistään nyt pyydämme huolehtimaan, että treeneihin mukaan tulee aina pyyhe, joilla pestyt jalat kuivataan ja sisätossut. Ennen treenejä ja treenien jälkeen myös tulee kädet pestä saippualla ja kuivata hyvin. Treenaamaan ei tulla koskaan kipeänä! Muistutus samalla myös vesipullon pakkaamisesta junnun reppuun; treenitkin menevät sujuvammin kun kesken kaiken ei rynnätä vesihanalle juomaan.


Toivomme näkevämme kaikki vanhat harrastajat 3.8. alkavalla viikolla salilla! Keho ja mieli varmasti jo monellakin meistä huutaa taas liikunnan pariin pääsyä…

Seuraan mahtuu (ja olisi erittäin toivottavaa) vielä myös uusia harrastajia ja toiveemme on, että myös te levittäisitte ilosanomaa uusien kurssien alusta lähipiireissänne, kiitos!Nähdään pian Sport Center Otavassa!


Salon Zanshinkan ry


35 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page